Gyorsított tanulás alapjai workshop

17 000 Ft

 

Ahhoz, hogy tanulás zökkenőmentes és hatékony legyen ismernünk kell a saját tanulási stílusunkat. Milyen módon vesszük fel az információkat, hogyan raktározza azokat az elménk, milyen a tanulási környezet, milyen eszközöket és módszereket tudunk alkalmazni a hatékony tanulás során. A modern kutatási eredmények alapján összeállított tanulási technikák tárházát nyújtja a workshop.

 

Kategória:

Leírás

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.106″]A workshop tematikája:

A hatékony tanulási modell szerint a sikeres tanulási folyamat 3 záloga:

  1. A tanulási környezet. Az a hely, ahol a tanulás történik. Ez számodra támogató vagy inkább visszahúzó? Milyen legyen? Mire van szükséged?
  2. A tanuló személy. Ez a blokk arról szól, aki tanul, azaz rólad. Hogy működsz?
  3. Eszközök a tanulásban. Ahogyan és amivel tanulsz. Alkalmazol-e a tanulási profilodnak megfelelő eszközöket a tanulás során vagy még mindig a régei magolós módszert alkalmazod, ami nem túl eredményes? Olyan eszközöket kapsz, amelyek hozzád passzolnak.

 

A hatékony tanulási modell tanulási ciklusa 3 lépésből áll:

  1. Kódolás. Hogyan kódolja elméd az információkat. Ehhez már kaphattál egy egyszerű tesztet ingyenes anyagink között. A teljes tanulási profiladat elkészítheted, hogy ráláss arra, miként kódolsz.
  2. Áttekintés. Aktív feldolgozással megkétszerezheted a tanulásod hatékonyságát.
  3. Gyakorlás. A koncepciók és a technikák gyakorlatba való átültetése azonnal visszajelzést ad arról, hogy hol tartasz. Ez igazi alkalmat teremt a tanulásra.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]